arhivirana novica

Bobri v Kinoteki

9. Ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri (21. 1. - 8. 2. 2017)

Na 9. Bobrih, katerih osrednja tema bo večkulturnost, bomo odkrivali in raziskovali bogastvo kultur različnih dežel. Pogovarjali se bomo o pomenu kulturne raznolikosti in bogastvu, ki ga prinaša poznavanje in sobivanje z drugimi kulturami. Dotaknili se bomo tem, kot so spoštovanje do drugačnosti, (ne)strpnost, migracije, begunstvo, spoznali pa bomo tudi umetnike in migrante, ki prihajajo iz tujih dežel.

Prevzem brezplačnih vstopnic za obiskovalke in obiskovalce gledaliških, plesnih in glasbenih prireditev ter filmov

Za vse gledališke, plesne in glasbene prireditve ter filme lahko brezplačne vstopnice prevzamete v soboto, 14. januarja, med 11.00 in 16.00 (oziroma dokler ne bodo pošle) v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11. Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za eno.

Po navedenem datumu bodo morebitne preostale vstopnice na voljo v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5; odprta je vsak delavnik od 12.00 do 17.30, ob sobotah od 10.00 do 13.00.

Če vstopnice ne bodo že pošle, jih boste lahko prevzeli tudi na kraju prireditve, in sicer uro pred začetkom. Podatki o morebitnih preostalih prostih mestih bodo objavljeni na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala.


Program 9. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri je objavljen na spletni strani festivala www.bobri.si.

Programsko knjižico Bobrov pa si lahko ogledate na tej povezavi.

PROGRAM BOBROV V KINOTEKI
Perzepolis, 27. 1. ob 09.00 (za šole)
Program kratkih risank, 2. 2, ob 09.00 (za vrtce in šole)
Program kratkih risank, 4. 2. ob 17.00 (za izven)