arhivirana novica

Kino Otok 2017

Festival Kino Otok-Isola Cinema I 30. maj - 11. junij

Kino Otok – Isola Cinema je srečanje ustvarjalcev in obiskovalcev ob filmski umetnosti, z odličnim izborom filmov in s prepoznavnimi gosti z vsega sveta. 

Letošnji mednarodni filmski festival Kino Otok – Isola Cinema, bo med 30. majem in 11. junijem 2017 potekal že trinajstič. Osrednji otoški program bo potekal med 31. majem in 4. junijem v Izoli, v dneh pred tem in za tem pa segel vse do ljubljanskega Kinodvora in Slovenske kinoteke ter prvič dosegel še Cerknico, Tolmin, Sežano in Idrijo.

Filmom trinajste festivalske izdaje se bodo pridružili še pogovori z avtorji, filmski večeri pod zvezdnim nebom, glasbene noči na izolskem Svetilniku, Podmornica – Otok za mularijo in obsežen program za filmske profesionalce PRO Otok.

Na sveže prenovljeni spletni strani festivala so objavljene tudi vse informacije o vstopnicah in
predprodaji festivalskih abonmajev, ki bo potekala do vključno 31. maja 2017.

'Festivalski abonma', 'Vikend paket' in abonma 'Kino Kulturni dom' (Kino Kulturni dom na 13. Kino Otoku nadomešča Letni kino Manzioli) lahko po ugodnih predprodajnih cenah kupite v Izoli (Art kino Odeon, Galerija Alga), v Ljubljani (Kinodvor.Mestni kino, Slovenska kinoteka), v Kulturnem domu Cerknica, na spletnem mestu
mojekarte.si in na številnih fizičnih prodajnih mesti mojekarte.si po vsej Sloveniji.  


Se vidimo na Otoku!