arhivirana novica

Novoletna akcija: Podarite filmsko leto

Letos so nam razmere nekajkrat preprečile, da bi se potapljali v naše filmsko platno, prisluhnili brnenju projektorja in uživali v številnih zgodbah iz filmske zgodovine. Tudi vseh naših programskih uspehov in novih prostorskih pridobitev vam nismo mogli zares in v živo predstaviti.

To soboto, 29. 12. bomo vsaj malo nadomestili zamujeno s ponovnim odprtjem razstave Stoletnica. Fellini v svetu.

Da bodo trenutki naših srečevanj s filmskim trakom bližje, vam Slovenska kinoteka ponuja praznični okus po filmu! Z našimi spominki, publikacijami in drugimi darili lahko svoje najdražje obdarite s kinotečnimi darili

Ob naši že obstoječi ponudbi smo letos pripravili tudi kinotečne majice, platnene torbe, beležke, svinčnike, katalog razstave Stoletnica. Fellini v svetu in ovijalni papir, v katerega lahko vse skupaj zavijete. Če želite kinotečna darila deliti s svojo družino in prijatelji, nas obiščite na Miklošičevi cesti 28. in podarite filmsko.

Knjige in publikacije

Na naših policah filmski radovedneži vedno lahko najdejo kup zanimive filmske literature. V času novoletne akcije vam ob vsakem nakupu treh publikacij najcenejšo od treh podarimo. Katalog knjižnih publikacij si lahko ogledate na tej povezavi.

Filmski plakati

Za vse, ki bi radi podarili nekaj res posebnega, smo pripravili izbor plakatov. V izboru lahko najdete kinotečne plakate , ki so na voljo v omejenih količinah.
Slike plakatov si lahko ogledate tudi na spletni strani, s klikom na naslov plakata.

 

Podarite Ekran

Podarite (si) celoletno naročnino na revijo Ekran in si zagotovite napeto branje vseh 365 dni v letu!

Pri reviji Ekran, najstarejši filmu posvečeni reviji v regiji, se trudimo, da bralcem v vsaki številki postrežemo s čim bolj kvalitetnimi in raznolikimi filmskimi vsebinami.
Naročilo si lahko zagotovite tulaj.