Pojdite na vsebino

V Kinoteki že tretjo sezono zapored filmskim navdušencem omogočamo vpis v enega izmed treh kinotečnih abonmajev, ki se odvijajo enkrat mesečno od oktobra do junija. Abonmaji vključujejo devet filmskih predstav in vstop na aktualno kinotečno razstavo. Pred vsako projekcijo bo kratek uvod, ki ga bodo pripravili sodelavci Kinoteke.

Za vas smo pripravili tri abonmaje: z Družinskim abonmajem se bomo potopili v svet literarnih junakov in pripovedi, ki so nam znane tudi s knjižnih polic, predstave Dijaškega abonmaja nas bodo popeljale v bližnjo preteklost, kjer bo v fokusu neodvisni ameriški film iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, Študentski abonma pa nas bo povedel na potovanje na drug konec filmskega sveta, kjer se bomo posvetili vzhodnoazijskim filmom. Podrobnejši opis programov najdete v zavihku Abonmaji 2022/2023.

Cena Družinskega in Dijaškega abonmaja je 18 €, Študentskega pa 22,5 €. Vpis poteka do začetka programov na blagajni Kinoteke, lahko pa nam tudi pišete na naslov izobrazevanje@kinoteka.si. Toplo vabljeni k vpisu!

Aktualno